500 g ricotta
4 egg, delt i plommer og hviter
revet skall av 2 sitroner
250 g mørk sjokolade
300 g sukker
250 g malte mandler
frø av 1 vaniljestang
½ ts kanel
melis og hakkede pistasjnøtter til pynt
Smelt sjokoladen. Press ricottaen gjennom en sikt. Bland inn sjokolade, eggeplommer, sitronskall, sukker, mandler, vaniljefrø og kanel. Stivpisk eggehvitene og vend dem inn. Hell i en godt smurt og strødd 24 cm springform og stek ved 180 grader i 40-50 minutter. La kaken avkjøles i formen før den tas ut. La den stå noen timer før servering. Pynt med pistasjnøtter og melis.
1 kommentar:
Så hyggelig at du har vært innom bloggen vår og prøvd oppskrift :) Kaka så veldig fin ut på bildet du har lagt ut. Ha en fin kveld!
Maria
Legg inn en kommentar