Kjempegod og enkel rett med mye smak. En av favorittene her i huset.
(4 pers.)
4 kyllingfileter
4 skivede sjalottløk
2-3 finhakkede hvitløksfedd
2-3 ss Dijonsennep
4 dl kyllingkraft
2-3 ss crème fraîche
evt litt maisenna rørt ut i vann
Stek løk og hvitløk mykt. Tilsett kraft, sennep og crème fraîche. Brun kyllingfiletene raskt i panne og ha over i sausen. La småkoke under lokk i 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper og jevn evt sausen med litt maisenna rørt ut i vann. Server med f.eks. brokkoli eller aspargesbønner og ovnsbakte potetbåter. Stekt sopp gjør seg også godt i sausen.
2 kommentarer:
Nam, kylling og sennep er en virkelig god kombinasjon:)
Høres enkelt og kjempe godt ut! Alltid gøy å høre om favorittene i huset:)
Legg inn en kommentar