300 g smør
3 dl sukker
5 egg
revet skall av 1 appelsin
¾ dl presset appelsinsaft
6 dl hvetemel
1½ ts bakepulver
presset saft av 2 appelsiner
melisglasur
appelsinfileter
Visp smør og sukker kremet. Visp inn ett og ett egg. Tilsett revet appelsinskall (kun det gule) og appelsinsaft. Sikt hvetemel og bakepulver og rør inn. Hell røren i en godt smurt 22 cm springform. Stek på nederste rille ved 175 grader i ca 50 min. Stikk hull i den nystekte kaken med en trepinne og hell presset appelsinsaft i hullene. Avkjøl kaken på rist. Glasér med melisglasur (melis + presset appelsinsaft) og pynt med appelsinfileter.
Visp smør og sukker kremet. Visp inn ett og ett egg. Tilsett revet appelsinskall (kun det gule) og appelsinsaft. Sikt hvetemel og bakepulver og rør inn. Hell røren i en godt smurt 22 cm springform. Stek på nederste rille ved 175 grader i ca 50 min. Stikk hull i den nystekte kaken med en trepinne og hell presset appelsinsaft i hullene. Avkjøl kaken på rist. Glasér med melisglasur (melis + presset appelsinsaft) og pynt med appelsinfileter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar