2 baller fersk mozzarella
2 tomater
olivenolje
2 røde paprika
100 g fetaost
et par ss gresk yoghurt eller yoghurt naturell
en klunk olivenolje
salt/pepper
friske urter
aïoli (oppskrift her)
focaccia (oppskrift her)
spekeskinke
oliven
artiskokkhjerter
Tomat/mozzarella-salat:
Skjær mozzarella og tomater i skiver og legg pent på fat. Hell over litt god olivenolje og dryss på salt og pepper. Bruk evt en vinaigrette i stedet og ha gjerne løkringer på også.
Paprika- og fetaostruller:
Grill paprikaene i ovnen til skinnet blir svart. Legg i en plastpose og la hvile 5-10 minutter. Dra av skinnet og fjern frøene. Del paprikakjøttet i lange brede strimler. Smuldre fetaosten og bland med yoghurt, olivenolje, salt, pepper og finhakkede urter. Legg litt på hver paprikastrimmel og rull sammen.
2 kommentarer:
Åh, dette hørtes godt ut:)
Har aldri prøvd tapas før, ,men det skal jeg absolutt inviterte til i sommer:)
Det ser veldig godt ut.
: )
Legg inn en kommentar