(6 pers.)
5 store poteter i biter
olivenolje
salt/pepper
2 egg
2 store håndfuller fersk spinat
1 hakket løk
1 hakket gulrot
ca 2,8 dl fløte
2 håndfuller revet cheddar eller parmesan
saften av 1 sitron
1 stor ts god sennep
1 stor håndfull finhakket persille
450 g torskefilet i biter
revet muskat
Kok potetene. Hardkok eggene og del dem i fire. Damp spinaten og klem ut overflødig væske. Fres løk og gulrot mykt. Tilsett fløten og kok opp. Ta av varmen og rør inn ost, sitronsaft, sennep og persille. Bland spinat, fisk og egg sammen og bland med sausen. Hell i en ildfast form. Mos potetene og bland med olivenolje, salt, pepper og litt revet muskat. Fordel potetblandingen over fisken. Stek ved 230 grader i 25-30 minutter.
2 kommentarer:
Kanskje et dumt spørsmål, men fisken skal ikke forvarmes på noen måte? Bare blande inn rå fisk? :)
Hei,
Det stemmer, fisken skal være rå. :-)
Legg inn en kommentar