3 eggehviter
2 dl sukker
100 g hakkede mandler
3 eggeplommer
100 g sukker
3 dl kremfløte
2 store Daim, hakkede
Stivpisk eggehvitene. Visp gradvis inn sukkeret til en tykk marengs. Vend inn mandlene. Hell i en bakepapirkledt og smurt 24-26 cm springform. Stek ved 150 grader i ca 45 minutter. Avkjøl helt i formen.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Visp fløten til krem. Vend eggedosis, krem og hakket Daim sammen. Fordel over marengsbunnen i formen. Sett i fryseren til kaken er stivnet.
3 kommentarer:
Daimiskake er nydelig, og som du seier...Perfekt følge til grillmaten:0)
Ha ein fin dag!!
Her så det ut som det var mange gode oppskrifter! Legger meg til som følger, så finner jeg veien tilbake :)
Legg inn en kommentar