torsdag 11. mars 2010

Kokosbrownies

Da jeg så denne oppskriften i mitt favorittmatblad måtte jeg bare prøve den. Den ligner i grunnen veldig på min vanlige browniesoppskrift (som fremdeles er den beste jeg har smakt), bare med kokos i. Vel verdt å prøve!
Mange får kanskje skrekken når de ser sukkermengdene i browniesoppskrifter, men jeg vil påpeke at det er nettopp sukkermengden som gjør brownies til brownies og ikke bare vanlig sjokoladekake. Brownies skal være seige, ikke luftige. Så enhver oppskrift som kaller seg brownies og inneholder noen som helst form for visping av eggedosis e.l. er ikke skikkelige brownies.





100 g kakao
250 g smør
500 g sukker
4 egg
100 g hvetemel
100 g kokos



Smelt smør, sukker og kakao. La avkjøles litt og rør inn eggene, ett om gangen. Rør inn hvetemel og kokos. Hell i en smurt firkantet form (21x21 cm) og stek ved 180 grader i ca 45 minutter. Avkjøl i formen.

(GoodFood Magazine, April 2010)

1 kommentar:

Monica sa...

Mmm, jeg får vann i munnen. Det er virkelig mye godt på bloggen din. Har en liten ting til deg hvis du tar turen innom min blogg: http://monicasoppskrifter.blogspot.com/