(2 pers.)
1 løk i tynne skiver
2 skivede selleristilker
3 skivede hvitløksfedd
1 ansjos (kan sløyfes)
en klype chiliflak
2 hakkede plommetomater
1¼ dl hvitvin
4 dl grønnsaksbuljong
50 g couscous
250 g hvit fiskefilet
revet sitronskall og evt hakket persille til servering
Stek løk, hvitløk, selleri og ansjos noen minutter. Tilsett tomater og la koke et par minutter. Hell i vin og kraft og kok opp. Smak til med salt og pepper og la småkoke et par minutter. Rør inn couscous og fisk i biter. Legg på lokk, skru ned varmen og la småkoke 5-7 minutter. Fordel på tallerkener og dryss på revet sitronskall og evt persille.
(GoodFood Magazine, November 2009)
1 kommentar:
Den ser god ut, coscos i suppe har jeg aldri smakt. Den må prøves.
Ha ei fin helg. : )
Legg inn en kommentar