tirsdag 1. november 2011

BLT-sandwich

BLT står for bacon, lettuce and tomato som er nettopp hovedingrediensene i dette klassiske smørbrødet. Jeg har sett en del ulike varianter av denne, f.eks. med ost på, men det er vel strengt tatt ingen BLT lenger og jeg synes den smaker best akkurat som den er. Bruk gjerne grovbrød hvis du heller vil ha det.



loff i skiver
bacon
tomat
salat
majones (gjerne hjemmelaget)



Sprøstek bacon og la renne av på kjøkkenpapir. Del tomat i skiver. Rist brødskivene og smør alle med et godt lag majones. Bruker du ikke hjemmelaget synes jeg Hellmanns er den beste blandt de kjøpte. På halvparten av brødskivene legger du på raust med både bacon, tomatskiver og vasket salat. Topp med en brødskive og del i to på skrå.

1 kommentar:

Monica sa...

Stemmer i at BLT er utrolig godt. Og jeg liker den akkurat slik du lager den:)