
kyllingfilet i litt store biter
80 g hvetemel eller potetmel
80 g maisenna
1 ts bakepulver
1 ss olje
kaldt vann
babymais
brokkoli
rød paprika
vårløk
hvitløk
gulrøtter
vannkastanjer
1 cm revet ingefær
ca 1 dl hønsebuljong
2 ss soyasaus
2 ss østerssaus
salt/pepper
1 ss maisenna
Lag en røre av mel (potetmel gir sprøere resultat), maisenna, bakepulver, olje og nok vann til en litt tykk pannekakerøre. Skjær kyllingen i litt store biter. Vend først i maisenna og dypp så i røren. Frityrstek ca 5 minutter. Skjær grønnsakene i passe biter og wok raskt i panne.
Visp sammen ingefær, buljong, soyasaus, østerssaus, salt, pepper og maisenna. Bland med grønnsakene og stek videre til alt er varmt. Server med den sprøstekte kyllingen og jasminris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar