(4 stk)
2 dl lunkent vann
50 g gjær
5½ dl hvetemel
2-3 ss olivenolje
1 ts salt
ønsket fyll
Rør gjæren ut i vannet. Bland inn resten av ingrediensene og kna godt. La heve ca 1 time. Del i fir emner som kjevles ut til store sirkler. Legg på ønsket fyll (her har jeg brukt tomatsaus, spekeskinke, oliven og mozzarella). Brett deigen i to og knip kantene godt sammen. Legg på stekebrett og la etterheve ca 20 minutter. Stek ved 225 grader i 12-15 minutter.
1 kommentar:
Mmmm, Calzone er nydeleg...og gjerne eit litt spennande overraskelsesmoment dersom ein har gjestar!! Ingenting er som å skjære fyrste biten av og oppdage kva som skjuler seg under deigen:o)
Såg gode ut potetene i innlegget under og...
God helg, Line
Legg inn en kommentar