En litt annen vri på bakt potet/potetmos. Godt tilbehør til det meste. :-)
(4 pers.)
4 bakepoteter
1 stor snittet purre
150 g kremost med hvitløk og urter
1 vispet egg
en håndfull hakket persille
Bak potetene. Del potetene i to og grav ut det meste av innholdet. Mos det lett i en bolle. Skallene legges i en ildfast form.
Fres purren myk og bland det inn i potetmosen sammen med kremost, egg og persille (eller annen urt du liker, jeg foretrekker gressløk). Fordel alt tilbake i potetskallene og stek i ovn ved 220 grader i ca 15 minutter.
2 kommentarer:
Dette så lekkert ut! Serverer du disse potetene til gjester, kommer de helt sikkert til å bli imponert :) Oppskriften er notert :)
Dette så lekkert ut! Serverer du disse potetene til gjester, kommer de garantert til å bli imponert. Oppskriften er notert :)
Legg inn en kommentar