mandag 26. september 2011

Purre- og urtefylte poteter

En litt annen vri på bakt potet/potetmos. Godt tilbehør til det meste. :-)

(4 pers.)

4 bakepoteter
1 stor snittet purre
150 g kremost med hvitløk og urter
1 vispet egg
en håndfull hakket persille



Bak potetene. Del potetene i to og grav ut det meste av innholdet. Mos det lett i en bolle. Skallene legges i en ildfast form.
Fres purren myk og bland det inn i potetmosen sammen med kremost, egg og persille (eller annen urt du liker, jeg foretrekker gressløk). Fordel alt tilbake i potetskallene og stek i ovn ved 220 grader i ca 15 minutter.

2 kommentarer:

Svetlana sa...

Dette så lekkert ut! Serverer du disse potetene til gjester, kommer de helt sikkert til å bli imponert :) Oppskriften er notert :)

Svetlana sa...

Dette så lekkert ut! Serverer du disse potetene til gjester, kommer de garantert til å bli imponert. Oppskriften er notert :)