tirsdag 1. juni 2010

Pistasjmuffins

(12 stk)

100 g usaltede pistasjnøtter
140 g sukker
140 g mykt smør
2 egg
140 g hvetemel
1 ts bakepulver
5 ss melk

250 g melis
grønn konditorfarge


Ha 85 g av pistasjnøttene og halvparten av sukkeret i food processor og kjør til nøttene er finhakket. Bland sammen med resten av ingrediensene (ikke resten av pistasjnøttene). Fordel i muffinsformer (Bruk helst også muffinsbrett, da får du finest form på muffinsene. Har du ikke muffinsbrett kan det være greit å bruke doble muffinsformer.) og stek på nest nederste rille ved 160 grader i ca 25 minutter. Avkjøl på rist.
Bland melis med vann til du får en fin glasur. Tilsett konditorfarge til ønsket farge. Smør på muffinsene. Hakk resten av pistasjnøttene og dryss på toppen.

(GoodFood May 2010)

2 kommentarer:

swimzy sa...

Så spennendes med pistasje i muuffins, det har jeg ikke prøvd før. Men det skal absolutt prøves ut:)

Daniella - BakeCake sa...

Det ser riktigt gott ut! Ha en skön helg! Kram Daniella - BakeCake