mandag 26. oktober 2009

Hjemmelagede hamburgere

(fire store)

500 g kjøttdeig
1 liten løk
3 hvitløksfedd
½ dl griljermel
2 ss Dijon-sennep
½ ts chilipulver
6 cornichons
en dæsj Worcestershiresaus
1 egg
salt/pepper



Bland kjøttdeigen med litt salt. Rør inn finhakket løk og cornichons, presset hvitløk, griljermel, sennep, chilipulver, pepper, Worcestershiresaus og egg. Form til fire store burgere som stekes i panne. Server i hamburgerbrød med ønsket garnityr, f.eks. en eller flere av disse: salat, tomat, løk, dressing, majones, sennep, ketchup, sylteagurker, ost, friterte løkringer, stekt sopp, stekt bacon, guacamole, salsa, ananasring eller cole slaw.

2 kommentarer:

Renathe A sa...

Åh nam!
Bruker du å lage hjemmelaget brød noen gang? Har tenkt lenge på at det har jeg selv lyst på.. :)
*sniker meg stille ut igjen* ;)

Lemonia sa...

Ja, jeg lager som oftest hamburgerbrødene selv, men denne gangen ble det "juks". Skal legge ut oppskriften på brødene neste gang jeg lager dem (har ikke fått tatt bilde av dem ennå). :-)