søndag 11. oktober 2009

Japp-mousse

(6 pers.)

260 g Japp
50 ml melk
4 ss kakao
3 eggehviter





Bland hakket Japp, melk og kakao i en kasserolle og smelt under omrøring. Ha over i en bolle og avkjøl 15 minutter. Visp med jevne mellomrom. Stivpisk eggehvitene og vend inn i sjokoladeblandingen. Fordel i seks små porsjonsformer og sett kaldt minst 2 timer.

5 kommentarer:

Bergljot sa...

Hei! Dette så deilig ut! Som litt uerfaren på kjøkkenet lurer jeg på, er det samme hva slags melk jeg bruker (har stort sett bare ekstra lett i kjøleskapet)?
Takk for en kjempefin blogg!

Lemonia sa...

Jeg tror ikke det skulle ha noe å si. Jeg brukte i allefall ekstra lett (det er også det vi har i kjøleskapet) og moussen ble veldig god. Enkel å lage er den også. :-)

Ingvild sa...

Denne oppskriften kan da ikke slå feil!! Jeg elsker Japp! Tusen takk for det beste dessert tips!

Klem Ingvild

pepperkverna sa...

SÅ kreativ og morsomt! Den må prøves en dag.....Hege

matglede sa...

Så spennende! Dette må prøves :) Trude