torsdag 19. august 2010

Polarsmørbrød med spekeskinke.

Enkelt, men likevel veldig godt.


polarbrød
naturell kremost
spekeskinke
ruccola
vårløk




Smør godt med kremost på polarbrød og legg på en neve ruccola. Legg på skiver av spekeskinke og topp med snittet vårløk.

4 kommentarer:

Werner sa...

Det er ikke nødvendigvis noen motsetning mellom enkelt og godt!

Jeg merker det er en stund siden jeg har vært innom sidene dine. Har layouten alltid vært sånn!? Det ser iallefall veldig bra ut, og her er mange poster jeg skal sjekke ut når jeg får tid!

Lemonia sa...

Da er det nok en stund siden du har vært innom ja. Layouten har ikke alltid vært slik, jeg følte for noe lettere og mer sommerlig for en tid tilbake. :-)

sol sa...

Fin blogg og deilig annerledes mat. Se gjerne www.sølete.com

Monica sa...

Fint med enkle tips til hverdagsmat også!. Takk:)