Salat passer fint både til lunsj og middag, spesielt på varme sommerdager når man ikke ønsker å stå ved en varm komfyr. Jeg har utelatt mengdeangivelse her, det får være opp til den enkelte ut fra hvor mange som skal spise (og i salater er det jo uansett ikke viktig hvor mye eller lite det er av hver ingrediens), men dette var i allefall innholdet i den siste salaten jeg laget.
stekt eller grillet kylling
pastaskruer
grønn og rød lollo
ruccola
fetaost
tomater
gul paprika
reddiker
avocado
vårløk
olivenolje
sitronsaft eller god eddik
Dijon-sennep
salt/pepper
gressløk
persille
hvitløk
Del alle ingrediensene i passe biter. Pasta kokes etter anvisning på pakken og avkjøles før den blandes i salaten. Lag dressing ved å piske sammen olje, sitronsaft/eddik, litt sennep, salt, pepper, hakkede urter og presset hvitløk. Vend det inn i salaten rett før servering. Server gjerne salaten med nystekt brød, f.eks. focaccia.
4 kommentarer:
Åh, jeg elsker kyllingsalat og skal absolutt prøves ut denne versjonen også :)
Vi var visst veldig på kylling&pastasalat i går begge to ser jeg:) Morsomt å få inspirasjon til andre versjoner også!
Monica: Det er jo salattid nå om sommeren da. Har laget en salat veldig lik din (bare at pestoen blandes med kesam og fløte), og den er god ja!
Kyllingsalat er alltid en sikker vinner! Mange gode smaker og kominasjoner her!
Trine ;)
Legg inn en kommentar