torsdag 29. april 2010

Greske grønnsaksboller


500 g squash
1 ts salt
175 g loff
6 vårløk
2 egg
150 g fetaost
½ finhakket rød paprika
frisk oregano

3 dl gresk yoghurt
presset hvitløk
en pose Knorr gresk dressingmix


Grovriv squashen og bland med salt. Ha i et dørslag og la stå og renne i 30 minutter. Klem ut væsken.
Kjør loffen til smuler i food processor og stek sprøtt i ovn ved 150 grader eller i stekepanne. Bland squash med brødsmulene, smuldret fetaost, egg, finhakket vårløk, paprika og oregano. Form til boller som stekes i panne. Bland yoghurt med dressingmix og presset hvitløk etter ønske.
Server bollene som de er med dip, eller i pitabrød med salat, stekte/ovnsbakte grønnsaker og dressing.

1 kommentar:

swimzy sa...

Disse hørtes spennendes ut:) Må prøves ut:)