søndag 18. april 2010

Potato Skins


10 poteter
150 g bacon
200 g revet cheddar

2 dl rømme
en stor bunt gressløk
salt/pepper
litt sukker
litt sitronsaft


Pakk potetene i folie og bak i ovnen til de er gjennomstekte. La avkjøles til du kan ta på dem uten å brenne deg. Del potetene i to og grav ut det meste av innmaten. Legg på stekebrett og pensle med olje eller smeltet smør. Stek ved 225 grader i ca 10 minutter. Dryss på revet ost og stek videre 5-10 minutter, til osten er smeltet.
Del bacon i terninger og sprøstek i panne.
Bland rømme med klippet gressløk, salt, pepper, sukker og sitronsaft.
Server potetene drysset med bacon og med rømmedressingen til.
Dette er nok til to personer som en hovedrett, flere hvis det bare skal serveres som snacks eller en forrett.

3 kommentarer:

swimzy sa...

dette er utrolig godt, har selv laget dette flere ganger:)

Lemonia sa...

Ja, det er noe vi lager mest om våren/sommeren når man får tak i nypoteter som har så tynt og godt skall. Jeg synes faktisk hjemmelagede potato skins er bedre enn Fridays sine. Jeg foretrekker at det ikke er så veldig mye potet igjen i skallet slik at det blir sprøere. Og så liker jeg å ha på godt med bacon og rømmedressing, mens på restaurant er de gjerne litt mer gniene på tilbehøret. :-)

Hillevi Bolander sa...

Håller med...detta är super gott :-)