onsdag 25. november 2009

Eplemuffins

(12 stk)

125 g smør
2 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
4½ dl hvetemel
1½ dl melk
epler, perlesukker og kanel


Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett om gangen. Vend inn det tørre vekselvis med melk. Fordel røren i muffinsformer. Formen blir penest om du bruker muffinsbrett, evt kan du bruke doble former i stedet. Del skrelte epler i terninger og legg på toppen av muffinsene. Dryss på sukker og kanel. Stek ved 225 grader i 15 minutter. La avkjøles i formen noen minutter før de legges på rist.

(Kilde: Det Søte Liv)

1 kommentar:

Maria sa...

Denne oppskriften brukte jeg i går, ble kjempegode! Jeg liker også å blande pittelitt kanel i deigen, for en med krydrete smak. :)