3 dl ekstra kremet kokosmelk
2 dl melk
1½ dl sukker
2 ts vaniljesukker
4 eggeplommer
75 g hakkede pistasjnøtter
Varm kokosmelk, melk, sukker og vaniljesukker nesten til kokepunktet. Ha eggeplommene i en bolle og visp gradvis inn den varme melken. Hell alt tilbake i kasserollen og varm opp under omrøring til kremen tykner. Hell tilbake i bollen, dekk med plastfolie (helt ned på kremen, så det ikke dannes snerk) og avkjøl. Frys i iskremmaskin. Når isen er halvfrossen tilsettes nøttene.
2 dl melk
1½ dl sukker
2 ts vaniljesukker
4 eggeplommer
75 g hakkede pistasjnøtter
Varm kokosmelk, melk, sukker og vaniljesukker nesten til kokepunktet. Ha eggeplommene i en bolle og visp gradvis inn den varme melken. Hell alt tilbake i kasserollen og varm opp under omrøring til kremen tykner. Hell tilbake i bollen, dekk med plastfolie (helt ned på kremen, så det ikke dannes snerk) og avkjøl. Frys i iskremmaskin. Når isen er halvfrossen tilsettes nøttene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar