250 g smør
140 g hvit sjokolade
2½ dl melk
½ ts vaniljeekstrakt
250 g hvetemel
2 ts bakepulver
¼ ts natron
300 g sukker
2 store egg
300 g kremost naturell
85 g smør
200 g melis
sjokoladepåskeegg til pynt
Smelt smør, sjokolade, melk og vaniljeekstrakt. Bland mel, bakepulver, natron og sukker med en klype salt og rør inn sjokoladeblandingen og egg. Hell i en 23 cm springform og stek ved 160 grader i 1 time. Avkjøl i formen.Visp kremost med smør og melis og bre over kaken. Pynt med sjokoladeegg.
(Kilde: Good Food Magazine)
140 g hvit sjokolade
2½ dl melk
½ ts vaniljeekstrakt
250 g hvetemel
2 ts bakepulver
¼ ts natron
300 g sukker
2 store egg
300 g kremost naturell
85 g smør
200 g melis
sjokoladepåskeegg til pynt
Smelt smør, sjokolade, melk og vaniljeekstrakt. Bland mel, bakepulver, natron og sukker med en klype salt og rør inn sjokoladeblandingen og egg. Hell i en 23 cm springform og stek ved 160 grader i 1 time. Avkjøl i formen.Visp kremost med smør og melis og bre over kaken. Pynt med sjokoladeegg.
(Kilde: Good Food Magazine)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar