(4 pers.)
250 g hvetemel
1 ts gurkemeie
1 ts malt spisskummen
125 g smør
1 egg
2-3 ss kaldt vann
3-4 kyllingfileter i biter
1 stor hakket løk
2 ss karripulver
1 ts malt spisskummen
1 ss hvetemel
3,5 dl hønsebuljong
1,25 dl kremfløte
1 ss mangochutney
200 g søtpotet i terninger, kokte
Bland mel, gurkemeie og spisskummen. Smuldre inn melet og rør sammen med egg og nok vann til en fast deig. Dekk med plast og sett kaldt 20 minutter.
Stek kyllingbitene. Fres løken myk, tilsett karri og spisskummen og stek 1 minutt til. Rør inn mel og spe så med buljongen. La koke og tykne. Rør inn fløte, chutney, søtpoteter og kylling. La koke noen minutter og smak til med salt og pepper. Ta av varmen og avkjøl helt. Kjevle ut halvparten av deigen til en leiv som kler bunn og sider i en 23 cm paiform. Fordel kyllingfyllet i og kjevle resten av deigen til et lokk. Pensle med melk og stek ved 190 grader i 40 minutter.
(Kilde: Curry & Chilli Cookbook)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar