En litt annerledes coleslaw, men sitrus og olje-basert dressing framfor den typiske majonesen. Litt sunnere og veldig god til grillmat. Jeg har også laget en litt annen versjon av dressingen ved å tilsette litt soyasaus og glatt peanøttsmør. Det er også veldig godt, og peanøttsmøret gjør også dressingen litt kremet.
½ revet kålhode
3 revne gulrøtter
litt revet ingefær
1-2 snittede vårløk
1 finhakket rød chili
saften av 2 lime, evt riseddik
1-2 finhakkede hvitløksfedd
litt brunt sukker
1 ss ristede sesamfrø
ca ½ dl nøytral olje
Den største jobben her er hakking og riving. Etter et blandes alt helt enkelt sammen. Skal du lage dressingen med peanøttsmør kan du med fordel vispe sammen dressingen først slik at peanøttsmøret blir lettere fordelt. Nydelig til grillet kylling.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar