hvitløkssmør
hvetemel
salt/pepper
vispet egg
ferske loffsmuler
Bank kyllingfiletene ganske flate. Bruk kjøpt eller hjemmelaget hvitløkssmør (jeg laget det helt enkelt av smør, presset hvitløk, hakket gressløk og hakket persille) som formes til korte og tykke pølser og settes kaldt. Legg en bit hvitløkssmør på hver kyllingfilet, og pakk/rull sammen så godt du kan slik at det blir mest mulig tett rundt hvitløkssmøret. Dypp kyllingpakkene først i hvetemel blandet med salt og pepper, deretter i vispet egg og til slutt i ferske loffsmuler. Pakk smulene godt rundt kyllingen. Sett kaldt 15 minutter. Dypp så gjennom alt en gang til og sett kaldt 15 minutter til. Brun kyllingen raskt i panne før de legges på stekebrett og stekes i ovn ved 190 grader i 30 minutter. Server med ønsket tilbehør (her har jeg brukt ovnsbakte potetbåter og brokkoli).
1 kommentar:
Mm det ser godt ut! : )
Legg inn en kommentar