500 g kjøttdeig
1 liten løk
3 hvitløksfedd
½ dl griljermel
2 ss Dijon-sennep
½ ts chilipulver
6 cornichons
en dæsj Worcestershiresaus
1 egg
salt/pepper
aïoli (oppskrift her)
finhakket rød chili
litt malt spisskummen
hamburgerbrød (oppskrift her)
Bland kjøttdeigen med litt salt. Rør inn finhakket løk og cornichons, presset hvitløk, griljermel, sennep, chilipulver, pepper, Worcestershiresaus og egg. Form til fire store burgere som stekes i panne.
Lag aïoli og bland med finhakket chili og litt malt spisskummen. Server hamburgerne i brød med chiliaïoli og garnityr etter eget ønske (jeg har helt enkelt brukt salat, tomatskiver og rødløk).
2 kommentarer:
Mmmm, dette såg fantastisk godt ut:o))
God helg til deg, Line
Mmm...perfekt fredagsmat!
Legg inn en kommentar