lørdag 8. august 2009

Barnemat - laks med poteter og grønnsaker

(Ca 12 porsjoner)

300 g laksefilet
10 poteter
5 gulrøtter
1 liten brokkoli
en neve frosne selskapserter
pepper
smør


Del poteter og grønnsaker i biter. Kok dem møre, poteter og gulrøtter først, brokkoli og erter de siste minuttene. Tilsett laksefileten (skinn og beinfri, og i biter) de siste minuttene. Smak til med pepper. Mos i food processor sammen med litt smør. Fordel i bokser og frys. Fra 8 mnd.

3 kommentarer:

Trine ;) sa...

Så flink du er å lage barnematen selv!

Lemonia sa...

Takk. :-) Å være glad i å lage mat sprer seg til barnematen også. Jeg har heldigvis en liten sønn som er veldig takknemlig å lage mat til.

Trine ;) sa...

Jeg har også en liten sønn som har satt pris på hjemmelaget barnemat. Han er nå 14 mnd og spiser stort sett det samme som oss. Takket være at han gradvis er blitt vant til ulike smaker spiser han nå det meste. Liker alt, og gjerne med litt pesto på! Og så er han kjempeglad i å sitte ved matbordet, og det passer jo bra - med to foreldre som elsker god mat og den gode stemningen ved matbordet!
Trine ;)