3 eggeplommer
75 g sukker
2-3 ss kaffelikør
500 g mascarpone
2 dl kald sterk kaffe
ca 14 fingerkjeks (savoiardi)
50 g revet sjokolade
kakaopulver
Visp eggeplommer og sukker godt sammen. Ha i mascarpone og visp til røren blir glatt og lys. Tilsett 1 ss av likøren og visp godt. Bland resten av likøren med kaffen. Dypp fingerkjeksene i kaffeblandingen og legg halvparten i bunnen av en form/bolle. Bre over halvparten av mascarponeblandingen, dryss over litt revet sjokolade. Legg resten av kjeksene oppå, bre over resten av røren og dryss over resten av sjokoladen. Dekk til og sett i kjøleskap i 2 timer. Dryss over kakaopulver før servering.
2 kommentarer:
Hei,
så fint å oppdage en ny matblogg. Håper det er greit at jeg linker tli deg? Hege
Hei Hege,
Det er selvsagt helt greit. :-)
Legg inn en kommentar