tirsdag 25. mai 2010

Vegetarpitapizza.

Enkel og nydelig pitapizza. Her kan man fint bruke rester av ovnsbakte grønnsaker, men det tar ikke lang tid å lage dem samme dag. Dette kan like gjerne være en hverdagsmiddag som litt kveldskos. Man kan gjerne servere litt spekeskinke til hvis man ikke vil ha den som en ren vegetarrett.

(2 pers.)

4 pitabrød
evt litt tomatsaus
½ squash
1 stor rød paprika
2 løk
7-8 hvitløksfedd
salt/pepper
olivenolje
150 g fetaost


Rens grønnsakene. Del squash i skiver, paprika i biter og løk i båter. Hvitløksbåtene kan være hele. Bland alt i en stor ildfast form sammen med salt, pepper og olivenolje. Stek ved 220 grader i ca 30-40 minutter, rør litt halvveis i steketiden.
Legg pitabrødene på stekebrett. Smør evt på litt tomatsaus (oppskrift på min tomatsaus kan du finne her). Fordel de bakte grønnsakene på pitabrødene. Smuldre over fetaost. Stek pitapizzaene ved 200 grader i 6-8 minutter.

1 kommentar:

swimzy sa...

Så spennendes med vegetarianpizza, det har jeg ikke prøvd før!