1 kg lammekjøtt i litt store terninger
2 hakkede løk
3-4 gulrøtter i store biter
4-5 hakkede hvitløksfedd
et par never frosne selskapserter
en boks hermetiske tomater
et par skjeer tomatpuré eller noen soltørkede tomater i olje
noen gode skjeer crème fraîche
salt/pepper
timian
laurbærblad
Brun kjøttet. Ta ut og stek løk og hvitløk mykt. Ha kjøttet tilbake og tilsett tomater, tomatpuré, erter, salt, pepper og krydder etter smak. Kok opp og la småkoke til kjøttet er helt mørt. Rør inn crème fraîche og varm opp før det serveres med helt enkelt kokte poteter.
2 kommentarer:
Dette er retten for meg. Jeg har en mann som elsker lammekjøtt.
Så skikkelig god ut!Jeg liker også sausete gryteretter, og klart er det lov å mose potetene i sausen. Det gjør alltid jeg. :))))) Ha en fin helg!
Legg inn en kommentar