torsdag 10. juni 2010

Løk-, ost- og potetpai.

Denne paien fant jeg oppskrift på her. Den kan spise som den er, god "comfort food", eller som tilbehør til f.eks. pølser eller stekt kjøtt.

(2 store porsjoner)

750 g poteter
40 g smør
1 stor løk
1 dl melk
100 g revet moden ost (f.eks. Cheddar)
1 ts god sennep
salt/pepper
2-3 tomater i skiver


Kok potetene møre. Hakk løken og stek den myk i smøret. Tilsett melk og varm opp. Mos potetene og rør inn løk og melk, tre fjerdedeler av osten, sennep, salt og pepper. Fordel i en ildfast form og dryss på resten av osten. Legg på tomater i skiver og dryss på salt og pepper. Stek ved 200 grader i 20-25 minutter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mmm.. fra Jo Pratt ja. Har laget den en gang, enkel og digg :)

M.