onsdag 21. april 2010

Suppe med linser, kikerter og chili

Kjempegod suppe som er rask å lage, perfekt for en travel hverdag.

(4 pers.)

2 ts spisskummenfrø
en klype tørkede chiliflak
1 hakket rødløk
140 g røde linser
8½ dl grønnsaksbuljong eller vann
en boks hermetiske tomater
200 g hermetiske eller ferdigkokte kikerter
en bunt koriander, grovhakket
gresk yoghurt/matyoghurt


Tørrstek spisskummenfrø og chili et minutt. Tilsett litt olje og løken og stek den myk. Rør inn linser, buljong og tomater. Kok opp og la småkoke 15 minutter. Kjør suppen glatt i blender eller med stavmikser. Tilsett kikerter og varm opp. Smak til med salt og pepper, og rør inn koriander. Server suppen med en skje yoghurt og et korianderdryss.

(GoodFood, March 2010)

1 kommentar:

swimzy sa...

denne hørtes spennendes ut, det må prøves ut:)