onsdag 18. desember 2013

Tagliatelle med kremet kylling- og spinatsaus.

Enkel og veldig god hverdagsmat som ikke tar lang tid å lage. Barna var litt skeptiske til spinaten (alt som er grønt er jo farlig må vite), men storebror smakte og erklærte at det faktisk var veldig godt og forsynte seg flere ganger. Selv om dette i utgangspunkt var en på sparket-rett endte det opp med noe vi definitivt skal lage igjen.

3 pers.


tagliatelle til 3 pers.
2 kyllingfileter
1 pose frisk spinat
4-5 hvitløksfedd
1½-2 dl kremfløte
2 ss hakkede soltørkede tomater
1 ts Dijonsennep
salt/pepper
Santa Maria chicken & steak krydder




Kok pasta etter anvisning på pakken.
Skjær kyllingen i biter og brun raskt i panne, ta ut. Stek hvitløken raskt og ha kyllingen tilbake. Tilsett fløte, soltørkede tomater, sennep og krydder og kok opp. La småkoke uten lokk til kyllingen er gjennomkokt. Tilsett spinat og la den falle sammen i sausen. Server med nykokt pasta.

Ingen kommentarer: