fredag 5. februar 2010

Spansk kyllingpai

(4 pers.)

1 kg poteter
3 ts paprikapulver
2 skivede løk
3-4 knuste hvitløksfedd
2 bokser hermetiske tomater
300 g kylling i biter
2 røde paprika
en håndfull kalamataoliven, delt i to


Grill paprikaene i ovnen til skinnet blir svart. Legg i en plastpose og la hvile 5 minutter. Dra av skinnet, fjern frøene og del paprikakjøttet i strimler/biter.
Kok potetene møre og mos dem sammen med salt, pepper, 2 ts av paprikapulveret.
Stek løk og hvitløk mykt og stek kjøttet. Tilsett tomater, 1 ts av paprikapulveret, salt og pepper og kok opp. La småkoke 10-15 minutter. Ha i paprika og oliven og fordel i en ildfast form. Bre potetmosen over og stek ved 200 grader i 15 minutter.

Ingen kommentarer: