150 g bacon
1 løk
4-5 hvitløksfedd
3 gulrøtter
1 squash
1 rød paprika
3 selleristilker
1 boks hakkede hermetiske tomater
noen soltørkede tomater
½ ts tørket oregano
½ ts tørket basilikum
1½ dl fløte
et par dl grønnsaksbuljong eller vann
salt/pepper
lasagneplater
revet moden ost (jeg foretrekker cheddar)
Løk og hvitløk finhakket. Gulrot, selleri og paprika deles i små biter. Squashen rives. Baconet deles i terninger. Sprøstek baconet og ta ut. Stek løk og hvitløk mykt. Tilsett grønnsakene, hermetiske tomater, bacon, finhakkede soltørkede tomater, buljong/kraft/vann, salt og pepper. La småkoke minst en halvtime. Tilsett fløte og la småkoke et par minutter.
Legg saus og lasagneplater lagvis i en ildfast form (avslutt med saus). Dryss revet ost på toppen. Stek ved 200 grader i ca 30 minutter.
1 kommentar:
Dette ser beldig godt ut! Har lyst å prøve ...
Legg inn en kommentar