søndag 18. mai 2008

Kylling Cacciatore

(4 pers.)

8 kyllinglår
1 ss timian
salt/pepper
litt hvetemel
100 g bacon
1 stor hakket løk
4-5 hakkede hvitløksfedd
1 rød paprika i strimler
250 g sopp
1 glass rødvin
1 boks hakkede hermetiske tomater
2-3 ss tomatpuré
1 ts tørket salvie

Timian, salt, pepper og hvetemel drysses over kyllingen. Bacon og kylling surres i varm olje, 10-12 min. Legges i ildfast form. Løk, paprika og hvitløk surres i 5 min og has over i formen. Soppen deles i fire, surres i 2 min, og has i formen. Kok ut pannen med rødvinen og hell denne også over, sammen med tomater, tomatpure og salvie. Legg på lokk og la dette stå i ovnen ved 180 grader, ca. 1 time. Server med frisk salat og godt brød.

Ingen kommentarer: