torsdag 21. august 2014

Brie- og rødløksterte

En slik terte fikk jeg servert på en koselig café da vi var på ferie i år, og den var så god at jeg måtte prøve å gjenskape den hjemme. Veldig god, og enkel å lage. 

per pers.

ett ark butterdeig
1 liten rødløk
salt/pepper
litt timian
en skvett balsamicoeddik
litt sukker
noen tykke skiver god Brie







La butterdeigen tine og kjevle den litt tynnere. Skjær en kant (ikke helt gjennom) langs hele butterdeigen, ca ½ cm inn fra kanten.

Skjær rødløken i skiver og stek mykt i litt smør sammen med litt tørket timian. Tilsett sukker og eddik og karamelliser løken. Smak til med salt og pepper. Fordel løken på butterdeigen, innenfor kanten. Legg på Brie og stek ved 200 grader i ca 15-20 minutter. Server med en grønn salat til.

Ingen kommentarer: