tirsdag 29. juli 2014

Tinas grillede mozzarella og spekeskinke.

Dette fikk jeg lyst på mens jeg så en av Tinas reklamer på TV i sommer. Den lages like bra på grillen som i grillpanne/stekepanne på komfyren. Opprinnelig bruker Tina parmaskinke, men jeg bruker bare vanlig Strandaskinke. Den får nydelig smak av å grilles. En enkel og sommerlig rett, prfekt på varme dager hvor man ikke orker mye matlaging.
 
(per pers)

1 pose fersk mozzarella
4 skiver Strandaskinke
blandet salat
godt brød










Legg spekeskinkeskivene i et kryss slik at de overlapper i den ene enden. Legg på mozzarellaen og brett skinkeskivene over slik at hele mozzarellaen er dekket. Stek/grill raskt på alle sider. Server på en enkel salat (jeg blandet den med urtevinaigrette) og gjerne med godt brød til.

Ingen kommentarer: