lørdag 5. april 2014

Fajitas i crock pot.

Jeg holder fremdeles på med å prøve meg fram med ulike oppskrifter til crock pot'en jeg fikk til jul. Denne gang er det fajitas som står på menyen. Resultatet ble litt annerledes enn vanlige fajitas, men du verden så godt. Skikkelig mørt kjøtt med masse god smak. Min nye fajitas-favoritt og perfekt lørdagskos med minimal innsats. :-) 

(4-6 pers.)

750 g oksekjøtt (et helt stykke)
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1 ts chilipulver
1 ts salt
½ ts pepper
4 knuste hvitløksfedd
1 frisk chili, hakket
1 rød paprika, hakket
1 boks hakkede hermetiske tomater 


tortillalefser
salat, tomater, paprika, revet ost, mais, rødløk, rømme og annet ønsket garnityr



Bland sammen spisskummen, paprikapulver, chilipulver, salt og pepper. Gni dette inn i kjøttet. Hvitløk, frisk chili, løk, paprika og hermetiske tomater blandes i bunnen av gryten. Legg kjøttet oppå og sett på lokket. Dette kokes på low i 7-8 timer. Når det er ferdig dras kjøttet fra hverandre med to gafler (som når man lager pulled pork). Bland det med sausen og server i tortillalefser sammen med ønsket garnityr.

Ingen kommentarer: