fredag 15. oktober 2010

Kylling i sennepsaus

Kjempegod og enkel rett med mye smak. En av favorittene her i huset.

(4 pers.)

4 kyllingfileter
4 skivede sjalottløk
2-3 finhakkede hvitløksfedd
2-3 ss Dijonsennep
4 dl kyllingkraft
2-3 ss crème fraîche
evt litt maisenna rørt ut i vann


Stek løk og hvitløk mykt. Tilsett kraft, sennep og crème fraîche. Brun kyllingfiletene raskt i panne og ha over i sausen. La småkoke under lokk i 15-20 minutter. Smak til med salt og pepper og jevn evt sausen med litt maisenna rørt ut i vann. Server med f.eks. brokkoli eller aspargesbønner og ovnsbakte potetbåter. Stekt sopp gjør seg også godt i sausen.

2 kommentarer:

swimzy sa...

Nam, kylling og sennep er en virkelig god kombinasjon:)

Monica sa...

Høres enkelt og kjempe godt ut! Alltid gøy å høre om favorittene i huset:)