lørdag 20. mars 2010

Rocky Road

Disse er utrolig gode (og raske å lage) og fatet ble tømt i løpet av kvelden selv om vi bare var tre som spiste dem. Jeg må definitivt lage dobbel porsjon neste gang. :-)


3 store Japp
100 g smør
5 Shortbread fingers
140 g minimarshmallows
50 g Rice Krispies
Hakk Japp og smelt sammen med smøret. Hakk kjeksen i små biter og bland med marshmallows og Rice Krispies. Rør inn smørblandingen. Klem ut i en lett oljet form. Sett kaldt til den har stivnet og skjær i ruter.

(The Hairy Bikers' Family Cookbook)

5 kommentarer:

Monicas sa...

gjett om dette skal prøves....takk

Anonym sa...

Heisann! Hvor får man kjøpt shortbread fingers og mini marshmellows?! Dette hørtes godt ut!

Gry sa...

Dette så farlig godt ut!
: )

swimzy sa...

ja pussig du skulle legge ut om denne nå, jeg har nemlig en slik oppskrift far Nigella Lawson jeg hadde tenkt å prøve ut i helga, men fikk ikke tak i Rice Crispi..hvor fikk du kjøpt det?

Lemonia sa...

Shortbread fingers, minimarshmallows og Rice Krispies finner man på f.eks. Meny, Ultra eller Ica Maxi. Det kan hende de bare har vanlige runde Shortbread, men det er jo selvsagt ikke noe problem, smaken er den samme. Og om man bare får tak i store marshmallows kan de klippes i mindre biter.

Ellers har jeg også prøvd Nigella sin oppskrift på Rocky Road, og den er veldig god. Den har litt kraftigere sjokoladesmak enn disse, men personlig synes jeg Hairy Bikers sine er hakket bedre.