Café Lemonia
onsdag 30. september 2009
Grissini
›
Disse er nydelige, jeg kan fint knaske meg gjennom en porsjon på en kveld. Perfekt snacks, gjerne med dip, eller f.eks. som tilbehør til sup...
2 kommentarer:
mandag 28. september 2009
Hvetekake med sitron
›
100 g smør 3 dl melk 1 egg saften av 1 sitron 50 g gjær ¾ dl sukker 1 ts kardemomme ca 450 g hvetemel 100 g hakkede mandler 3 ss perlesukker...
torsdag 24. september 2009
Budapestrull med amerikanske blåbær
›
Vi har amerikanske blåbær i hagen vår. Det er gøy å bruke helt egne bær, og jeg synes også det er litt synd å ikke benytte seg av det vi nå ...
2 kommentarer:
mandag 21. september 2009
Baklava
›
12 ark filodeig 2 dl finhakkede mandler 2 dl finhakkede valnøtter 1 dl sukker 1 ts kanel 200 g smeltet smør 2 dl sukker 1½ dl vann 3 nelliks...
lørdag 19. september 2009
Hjemmelaget tomatsuppe
›
Omtrent en million ganger bedre enn Toro. :-) (4 pers.) 2 bokser hermetiske tomater 2 ss tomatpuré 1 stor hakket løk 3-4 hakkede hvitløksfed...
1 kommentar:
onsdag 16. september 2009
Halloumi-smørbrød
›
(4 pers.) 8 skiver godt brød (jeg har brukt lyst landbrød) en pakke (250 g) halloumi 2 røde paprika noen gode never ruccola hvitløksolje Gri...
4 kommentarer:
mandag 14. september 2009
Får-i-kål
›
(4 pers.) 1 kg lammekjøtt med ben ca 1½ kg hodekål salt sorte pepperkorn 4-5 dl kokende vann Skjær kålen i båter og legg lagvis med kjøttet ...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon