8 skiver godt brød (jeg har brukt lyst landbrød)
en pakke (250 g) halloumi
2 røde paprika
noen gode never ruccola
hvitløksolje
Grill paprikaene i ovnen til skinnet er svart. Legg i en plastpose og la hvile fem minutter. Dra av skinnet, fjern frøene og del paprikakjøttet i store strimler. Drypp hvitløksolje på brødskivene og del halloumi i skiver, grill brødskivene og halloumiskivene i panne. Fordel ruccola, halloumi, paprika og litt mer hvitløksolje på fire av brødskivene og topp med de resterende skivene.
Yummy, nå blei jeg skikkelig sulten. Så knallgodt ut. Ha en fin kveld. Smil fra Lise
SvarSlettAhh herlig blogg! Her va det jammen mykje godt som må testast ut!
SvarSlettKeep up the good work!!
God helg!:)
Takk for ros. Håper dere finner noe som smaker. :-)
SvarSlettOoh så godt ut! Takk for tipset, forresten! Elsker halloumi, men har bare smakt det en gang, og kommer liksom ikke på måter å bruke den på. Men i et smørbrød, det skal prøves!
SvarSlett