Café Lemonia

søndag 30. mars 2008

Sjokolade-, hasselnøtt- og karamellterte

›
250 g hvetemel 125 g smør 75 g sukker 1 vispet egg 50 g smør 75 ml kremfløte 100 g brunt sukker 150 g ristede hasselnøtter 200 g mørk sjokol...
torsdag 27. mars 2008

Sosekjøtt/Kjøtt i mørke/Oksesmåstek

›
Herlig høst- og vintermat. Tar kanskje lang tid å koke, men den krever ikke særlig annen jobb enn å titte innom i blandt for å røre litt. (...
2 kommentarer:
mandag 24. mars 2008

Påskekake

›
300 g smør 3 dl sukker 5 egg revet skall av 1 appelsin ¾ dl presset appelsinsaft 6 dl hvetemel 1½ ts bakepulver presset saft av 2 appelsiner...
fredag 21. mars 2008

Svensk krydderkake

›
1 egg 7,5 dl kefir 7,5 dl sukker 150 g smeltet smør/margarin 3 ss tyttebærsyltetøy 1 ss natron rørt ut i litt vann 9 dl hvetemel 3 ts malt n...
mandag 17. mars 2008

Biff med fløtegratinerte poteter og soppsaus

›
(4 pers.) 4 biffer 400 g champignon 1 liten løk 1-2 hvitløksfedd 1 ts tomatpuré ca 2 dl fløte 3-4 ss crème fraîche eller seterrømme en dæsj ...
tirsdag 11. mars 2008

Engelsk trifle

›
(6-8 pers.) 4 egg 140 g sukker 140 g hvetemel 1 ts bakepulver 3 dl kremfløte 1 vaniljestang 4 eggeplommer 50 g sukker 3 ss maisenna 3 dl kre...
1 kommentar:
søndag 9. mars 2008

Hvetekringle med makronfyll

›
50 g gjær 4 dl melk 50 g smør 2 dl sukker ½ ts salt ½ ts kardemomme 1 egg 750 g hvetemel 1 pakke makronfyll egg til pensling perlesukker Sme...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Lemonia
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.