Hvorfor denne kaken har fått navnet kvikklunsjkake aner jeg ikke, men jeg har merket meg at den er populær. Den er rask og enkel å lage. Kaken er saftig og glasuren veldig god. Noen ganger er de enkle kakene de beste. :-)
300 g smør
4 egg
270 g sukker
1½ ts vaniljesukker
4 ss kakao
300 g hvetemel
3 ts bakepulver
2 dl melk
125 g smør
250 g melis
2 ts vaniljesukker
1½ ss kakao
3-4 ss sterk kaffe
evt kokos eller kakestrø som pynt
Smelt smøret og avkjøl litt. Bland inn resten av ingrediensene. Hell i en bakepapirkledt liten langpanne og stek på nederste rille ved 180 grader i ca 30-35 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Alle ingrediensene til glasuren blandes i en kasserolle og gis et oppkok. Hell den over kaken. Pynt evt med kokos eller kakestrø.
Nå er det tredje gangen jeg vender tilbake til denne gode, men enkle oppskriften. Tommel opp!
SvarSlettSå hyggelig å høre! Den er en klar favoritt hos oss også. Så kjapp og enkel å lage, passer til alt og alle liker den. :-)
SvarSlettVi gleder oss til og lage denne kaken i morgen , ser mega god ut ! Hilsen maren og Kamilla :)
SvarSlett