onsdag 13. oktober 2010

Havrekjeks med sjokolade.

Herlige myke havrekjeks med sjokoladebiter. Disse kan også fint fryses, hvis man mot formodning ikke skulle klare, eller ønske, å spise dem opp.

(ca 24 stk)

115 g smør
85 g brunt sukker
1 stort egg
60 g hvetemel
en knivsodd salt
115 g havregryn
175 g hakket mørk sjokolade



Rør smør og sukker sammen, tilsett så egget. Bland inn det tørre og så havregryn og sjokoladebiter. Sett deigen i klatter med teskje på bakepapirkledt stekebrett. Stekes ved 180 grader i 12-14 minutter. Avkjøl på platen noen minutter før de legges på rist. Kan fryses.

4 kommentarer:

  1. Åhh hørtes nydelige ut, måå prøves:)

    SvarSlett
  2. De ser kjempegode ut! Sulle gjerne hatt en til kaffen her nå! : )

    SvarSlett
  3. Har prøvd mange oppskrifter på havrekjeks, og denne ble alles favoritt. Bakes igjen og igjen :)

    SvarSlett
  4. Så fint å høre Anonym. De er kjempegode. :-)

    SvarSlett