Café Lemonia

torsdag 14. mai 2015

Kobrakake

›
Nydelig nøttebunn med sjokoladekaramellkrem og deilige friske bær. Her har jeg bare brukt jordbær, men legg på litt blåbær også så kan dette...
mandag 4. mai 2015

Bakte egg/Oeufs en cocotte

›
En litt annerledes måte å spise egg på. Her kan du også slippe fantasien løs og legge masse godsaker i bunnen før du har i egget. Prøv f.eks...
onsdag 29. april 2015

Bakte løk

›
Disse var tilbehør til biff hos oss i forrige uke og jeg forspiste meg virkelig. Utrolig gode og skal definitivt lages igjen, og igjen.    ...
lørdag 11. april 2015

Mais- og fetaostsamosa

›
Sprø snacks som passer fint til tapasbordet, som fingermat til fest eller bare en del snacks (gjerne med en dip). (14 stk) 350 g maisk...
lørdag 4. april 2015

Påskestek

›
Nydelig, saftig, rosastekt lammelår spekket med hvitløk og rosmarin, det er skikkelig påskemat. Denne er servert med aspargesbønner, fløtegr...
mandag 30. mars 2015

Salsa

›
En kjempegod salsa (mye bedre enn alt du får kjøpt i butikkene) som er enkel og rask å lage. Her kan du gjerne lage mye og fryse ned slik at...

Pico de gallo

›
En frisk og god type salsa som kan gjøres så mild eller sterk som man selv ønsker ved å regulere mengden chili. Et nødvendig tilbehør til me...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Lemonia
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.