Café Lemonia
søndag 28. august 2011
Sitronmarengspai
›
Det er ingen hemmelighet at jeg har en forkjærlighet for bakst med sitron. Sitronmarengspai er noe av det beste vi vet. Det er selvsagt frit...
onsdag 24. august 2011
Lemon drizzle cakes
›
Dette er nok en herlig oppskrift fra GoodFood. Tenk at så få ingredienser kan blandes sammen til noe så smakfullt. De er nydelige, de perfek...
4 kommentarer:
lørdag 20. august 2011
Flapjacks
›
Flapjacks er en slags havrekake som jeg kjenner fra tiden jeg bodde i England. Her virker det ganske ukjent, men der finnes den i alle slags...
1 kommentar:
torsdag 18. august 2011
Peanøttsmøriskrem
›
5 dl fløte/melk 1½ dl sukker 4 eggeplommer 1 dl peanøttsmør Fløte, melk, peanøttsmør og sukker varmes opp til det når koke...
tirsdag 16. august 2011
Runde loff.
›
Nybakt brød er en fryd for både nesen og ganen. Duften brer seg i huset, og en varm skive med litt god ost, (hjemmelaget?) syltetøy på eller...
søndag 14. august 2011
Lunchbox treats
›
Lunchbox treats heter disse små knasende godbitene fra Nigella. Jeg vet ikke om jeg ville sendt med dette i matpakken til barna våre (skjønt...
tirsdag 9. august 2011
Myke havrekjeks
›
Gode havrekjeks, myke og litt sprø på en gang, hentet rett fra siste nummer av GoodFood. Neste gang tror jeg at jeg bytter vaniljesauspulver...
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon