Café Lemonia
søndag 30. mai 2010
Kokoskake
›
Kjempegod sommerdessert. 4 eggehviter 1 ts sitronsaft 2½ dl sukker 50 g mørk sjokolade ½ ts bakepulver 2½ dl kokos 3 dl kremfløte 1 stor Bo...
2 kommentarer:
torsdag 27. mai 2010
Tomatsaus
›
Denne sausen bruker jeg til det meste, f.eks. pasta (gjerne med små krydrete kjøttboller i), lasagne og pizza (denne oppskriften er nok til ...
1 kommentar:
tirsdag 25. mai 2010
Vegetarpitapizza.
›
Enkel og nydelig pitapizza. Her kan man fint bruke rester av ovnsbakte grønnsaker, men det tar ikke lang tid å lage dem samme dag. Dette kan...
1 kommentar:
søndag 23. mai 2010
Tapas.
›
Når dagene er varme er det godt med kald middag som ikke krever så mye forberedelse. Brødet og aïolien kan lages i forveien og ellers er det...
2 kommentarer:
torsdag 20. mai 2010
Enkelt grovbrød.
›
(2 stk) 6 dl vann 50 g gjær 1 kg grovbaktsmel 2 ts salt 1 ts sukker 2 ss olje Varm vannet til det er fingervarmt og løs gjæren i vannet. Bl...
3 kommentarer:
tirsdag 18. mai 2010
Marengs/Pikekyss med brunt sukker.
›
Pikekyss er nydelig i seg selv, og bare ved å bytte hvitt sukker med brunt får man en helt annen smaksopplevelse. De blir mer karamell/lakri...
lørdag 15. mai 2010
Svenska kanelbullar
›
Kjempegode kanelboller på svensk vis. Jeg fikk litt dårlig tid og laget mine i full fart før jeg skulle ut, så jeg glemte helt å tvinne bein...
2 kommentarer:
‹
›
Startsiden
Vis nettversjon